Vi växer och vi behöver dig!

 

Vilka är vi?

Vi på Säkerhetscenter Umeå går till jobbet varje dag med en enda uppgift. Att hjälpa våra kunder att känna sig säkra och trygga. Vi installerar och ger service på system för kameraövervakning, passersystem och larm. I dagsläget är vi 5 st anställda och vi letar nu efter en till.

Spetskompetens, och professionellt uppträdande är vårt måtto.

 

Vad får du?

I och med att vi är ett litet företag får man jobba med allt från införsäljning till installation och service. Gillar man kontakten med kunderna samtidigt som man går igång på problemlösning, teknik och installation. Då är vår arbetsplats något för dig.

De som jobbar hos oss idag styr mycket över sina dagar. Mycket eget ansvar som också innebär att man kan styra över sina arbetstider. Vi är måna om att alla som jobbar hos oss ska må bra, både på jobbet och utanför.

Du får: Ett trevligt arbetsgäng som kan sin sak.

 

Vem är du?

Vi tror att du är en problemlösare. Du är bra på att sätta dig in i nya saker och du gillar att hjälpa dina kunder.Du har ett par års erfarenhet av att jobba med system för kameraövervakning, passersystem eller larm. Du bör helst ha jobbat med de system som vi använder. De vanligaste är Bosch security, Rco security och Assa. Självklart är du teknikintresserad och gillar att lära dig nya saker.

Du kanske inte bor i Umeå just nu, men är sugen att flytta hit eller flytta hem.

Du är van att jobba självständigt och gillar kundkontakt. Vi är ett litet företag och varje person på företaget ansvarar för sina egna kunder. Detta gör att du måste vara öppen och nyfiken samtidigt som du gillar att nörda ner dig i tekniska lösningar.

Vi söker: En kundorienterad problemlösare

 

Några ord från våra medarbetare

Att kunna få kombinera mitt intresse för teknik med att få hjälpa våra kunder är något som gör det här jobbet både utmanande och roligt. Om man sen lägger till att vi har ett väldigt fritt arbete där vi själva styr över våran tid gör ju inte saken sämre.


 

"Att kunna få kombinera mitt intresse för teknik med att få hjälpa våra kunder är något som gör det här jobbet både utmanande och roligt. Om man sen lägger till att vi har ett väldigt fritt arbete där vi själva styr över våran tid gör ju inte saken sämre."

Johannes Lind (Tekniknörd)

"Jag kan sammanfatta mitt jobb med ett enda ord. Problemlösning. Inget ställe eller fastighet liknar varandra. För att kunden ska kunna få ett system som passar deras behov handlar det hela tiden om att se lösningarna och möjligheterna."

Daniel Nyman (Problemlösare)

"Jag har varit med länge i branschen och i och med att utveckligen inom vårt område aldrig står still, så lär jag mig nya saker hela tiden. Det som framför allt är utvecklade är att vi alla här på företaget lär oss av varandra."

Gunnar Fällman (Gammal i gemet)